Læger

Frigør tiden fra regnskabet

Hos 2talRevision er vi specialister praktiserende læger og andre speciallæger.

Vi betjener ca. 135 lægepraksis, og vi har derfor en solid indsigt i de særlige forhold der gør sig gældende drift, etablering, køb eller salg af praksis. Vi ved, at den tid I bruger på administration, går fra den tid der kan bruges på patienterne, og derfor har vi gennem årene udviklet et komplet administrativt koncept så du kan få frigjort tid fra den regnskabsmæssig administration til dine patienter.

Vores ydelser omfatter blandt andet:

Hos os vil du altid have indehaverne af revisionsfirmaet som fast kontaktperson. Derfor vil du opleve kontinuitet i vores service blive udsat for konstant udskiftning af medarbejdere.

Vi ønsker at være en aktiv sparringspartner for vores kunder, og derfor laver vi sædvanligvis også en fastpris aftale, som også inkluderer, at du kan kontakte os løbende med diverse små-spørgsmål uden du vil modtage en ekstraregning for det.

Vi anbefaler at der afholdes mindst to årlige møder, enten fysisk eller virtuelt efter dit ønske. Ét møde sidst på året, hvor forventningerne til årets resultat og eventuelle tiltag før årsskiftet drøftes og ét regnskabsmøde i foråret, hvor vi gennemgår årsregnskabet.

Vi har et solidt kendskab til prisudviklingen for praksis, og kan målrettet rådgive om pris på goodwill ved såvel køb som salg af praksis, ligesom vi kan være din tovholder i købs- eller salgsprocessen. Vi samarbejder med advokater som har indgående erfaring til køb og salg af lægepraksis, og som forestår den juridiske side af handlen.

Som et naturligt led i vores rådgivning omkring ophør som aktiv praktiserede speciallæge tilbyder vi individuel rådgivning omkring optimering af formuen, herunder i forhold til pension i samarbejde med dig og dit pengeinstitut eller pensionsselskab.

Vil du vide mere eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud, så kontakt Jan Christensen her.

Åbningstider

Man:
Tirs:
Ons:
Tors:
Fre:
Lør:
Søn:

8.30 – 16.30
8.30 – 16.30
8.30 – 16.30
8.30 – 16.30
8.30 – 16.30
Lukket
Lukket