Om os

2talRevision

2talrevision er et mindre revisionshus, som består af 2 godkendte revisorer, Jan og Morten, som begge har en baggrund fra Deloitte. Vi beskæftiger os primært med små og mellemstore virksomheder, hvor vores værdier bygger på 3 grundregler:

Faglig kompetente

Gode- og lange relationer

Vi er engagerede

Faglig kompetente

Vi har en bred og dyb baggrund med de forskellige områder et moderne revisionshus dækker over. Vi udvikler hele tiden vores kompetencer både internt og eksternt, ligesom vi er meget opmærksomme på den digitale udvikling vi er midt i.

Vores kvalitet bliver løbende vurderet og tilrettet i forhold til de kvalitetskrav der gælder for godkendte revisorer. Vi er naturligvis omfattet af revisortilsynets kvalitetskontrol og er medlem af FSR – Danske revisorer.

Gode- og lange relationer

Vores kunder efterspørger faste reletioner, hvilket er fuldstændig i tråd med vores ønske om at vores kunder og medarbejder vælger 2talRevision som en varig samarbejdsparter og arbejdsplads.

Vi er engagerede

Vi bestræber os på at gøre vores yderste til at, vores kunder et har en ægte føllelse af, at vi tage os af dem og deres økonomiske forhold. Vi starter hver dag med at sige “i dag vil jeg gøre mig ekstra umage”. Vores overordnede ambition er at være vores honorar værd og skabe værdi for vores kunder.

Kontakt

2talrevision
Registreret Revisionsfirma

Åbningstider

Man:
Tirs:
Ons:
Tors:
Fre:
Lør:
Søn:

8.30 – 16.30
8.30 – 16.30
8.30 – 16.30
8.30 – 16.30
8.30 – 16.30
Lukket
Lukket